Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Giáo án

Test 45' sau U6(5)

Nhấn vào đây để tải về
Hiển thị toàn màn hình
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Lê Bích Loan
Ngày gửi: 09h:12' 26-04-2008
Dung lượng: 40.0 KB
Số lượt tải: 89
Số lượt thích: 0 người
Name: ..........................................
Class: 8
English test
Time: 45 minutes
Exercise 1: Choose the words or phrases that are not correct in Standard English. (5 points )
1. He said that his mother was a badly cook.
A B C D
2. They write the meaning of new words by their mother tongue.
A B C D
3. The hospital is trying to raise funds on a new kidney machine.
A B C D
4. She taught her children how to care after their pets.
A B C D
5. It was kind to you to take me to the station.
A B C D
Exercise 2: Choose the words or phrase that best completes each unfinished sentence below or substitutes for the underlined word or phrase. ( 15 points )
6. The..................... is the air, water, land. animals and plants around us.
A. program B. organization C. environment D. community
7. You .............. take the baby to the doctor.
A. need B. has to C. should D. ought
8. You ................ right.
A. was B. will be C. may be D. are being
9. He tried to give up smoking but couldn’t break the .......................... .
A. pastime B. habit C. hobby D. favor
10. ..................... is the people who live in a place.
A. Program B. Environment C. Community D. Organization
11. He was more than a little proud........... himself.
A. for B. about C. to D. of
12. If you want to join the library, you’ll need to fill ................ an application form.
A. on B. to C. at D. out
13. The doctor ................. he should take a few days off.
A. ask B. tell C. said D. say
14. His ..................... towards me is very strange.
A. bahave B. behaving C. behavior D. behaved
15. Our team won the game because we played very.............................. .
A. goody B. good C. better D. well
16. The Chinese team ......................... in the competition.
A. worked very hard B. worked very hardly
C. work very hard D. work very hardly
17. I was born in Vietnam. Vietnamese is my...................... .
A. mother tongue B. first language
C. a and b D. foreign language
18. I remember you .................. that shirt.
A. buy B. for buying C. buying D. to buy
19. How do you ................ your name?
A. pronounce B. pronounced C. pronunciation D. pronoun
20. The next meeting of the committee ............. on November 5th.
A. is B. are C. was D. were
Exercise 3: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the other. (5 points)
21. A. act B. similar C. character D. land
22. A. although B. all C. sidewalk D. along
23. A. paper B. pronunciation C. lunar D. late
24. A. semester B. letter C. report D. mend
25. A. course B. resource C. your D. encourage
Exercise 4: Choose the word (a, b, c or d ) that best fits each of the blank spaces. (8 points ).Our class take place (26)___ ...................three hours every morning (27)___ ...............Monday to Friday. The maximum class size (28)___ ....................)twelve and average is ten. We use modern methods of teaching and (29)___ .................., and the school (30)___ ................... a language laboratory, a video camera and recorder. You will only be (31)___ ................... in improving your English, however, if you work (32)___ .......................and practice speaking English as (33)___ ...............you can. .
26. A. since B. for C. at D. on
27. A. on B. from C. between D. at
28. A. is B. has C. have D. are
29. A. learn B. learns C. learnt D. learning
30. A. has B. there are C. have D. there is
31. A. success B. successfully C. succeed D. successful
32. A. hardly B. intelligent C. quickly D. hard
33. A. lots B. a lot C. much D. many
V.Rewrite the sentence so that it has the same meaning as the first. (5 points )
34.Tom said to Jane: “Can you help me eithe my pronunciaation?”( Tom told...............................
35.“I don’t behave very well in front of the crowd.”( Peter said......................................................
36.Living with my family is always happiness to me. ( It is ................. ..........................................
37.Recycling paper and cans is necessary. ( It is...............................................................................
38.It is not good to talk in class while the teacher is explaining the lesson. ( 39.Taking.............................................................................................................................................
VI.Read the passage and answer the questions below:(4 points)
Everyone knows that in studying foreign languages, practice is the key to fluency. All foreign language learners even the advenced learners need practice. There is a face that a learner can know a lot of grammar rules and have a large vocabulary, however, he can’t speak well yet. So the learner know how to use what they have learned apart from the ability to explain grammar rules.
Questions:
40.What is the key to fluency in studying a foreign language?
41..What kind of learners need practice?
42..Can a learner who knows a lot of grammar rules apeak well?
43..What does a language learner have to do so as to speak well?
VII.Listen and fill the missing words in the blanks. (8 points )
Many language ( 44 ) .................. do not try to learn all new words the come.( 45)............... . They usually ( 46)............. or ( 47)................. only the words they want to learn. This help them remember ( 48)..................... words. Language learners should try ( 49) .................... ways of learning words so as to find ( 44).............. the besr way for themself. Ask youself the question: How should I learn ( 50)............... ?



§¸p ¸n m· ®Ò: 5
Exercise : 1
1 D. 2 D. 3 D. 4 C. 5 B.
Exercise : 2
6 C. 7 C. 8 C. 9 B. 10 C. 11 D. 12 D. 13 C. 14 C. 15 D. 16 A. 17 C. 18 C. 19 A. 20 A.
Exercise : 3
21 B. 22 D. 23 C. 24 C. 25 D.
Exercise : 4
26 B. 27 B. 28 A. 29 D. 30 A. 31 D. 32 D. 33 C.

 
Gửi ý kiến