Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Giáo án

THI HKII

Nhấn vào đây để tải về
Hiển thị toàn màn hình
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
Nguồn:
Người gửi: Phạm Lê Minh Nhựt (trang riêng)
Ngày gửi: 23h:39' 17-04-2008
Dung lượng: 45.5 KB
Số lượt tải: 204
Số lượt thích: 0 người
PHOØNG GD CHAÂU THAØNH ÑEÀ THI HOÏC KÌ II - NAÊM HOÏC : 2007 -2008
TRÖÔØNG THCS THÒ TRAÁN MOÂN : TIEÁNG ANH - LÔÙP 8
THÔØI GIAN : 45 PHUÙT


MA TRAÄN:

Chuû ñeà
Nhaän bieát
Thoâng hieåu
Vaän duïng caáp ñoä thaáp
Vaän duïng caáp ñoä cao

I. LANGUAGE FOCUS
8
0.25

4
0.25
4
0.25

III. READING

8
0.25



IV. WRITING


4
0.5
4
0.5

Toång soá caâu hoûi
8

8

8

8

Toång soá ñieåm

2
2
3
3

% ñieåm
20%
20%
30%
30%



B.NOÂÏI DUNG

I. Circle the correct answer A, B, C or D to complete each of the following
sentences. (4 MS)
1. There is an / a ______. Please send an ambulance to Thang Long school.
A. elevation B. emergency C. first-aid D. wound
2. Nam wrote the note on the board in order to ______ his classmates about the
change in schedule.
A. inform B. informs C. informing D. informed
3. My brother _______his homework at seven o`clock last night.
A. does B. did C. has done D. was doing
4. They don’t want ______ to the market now.
A. go B. to go C. going D. went
5. An English speaking contest ______ at Quang Trung school next week.
A. is held B. was held C. will be held D. has been held
6. Phong enjoys ______ flowers.
A. plant B. to plant C. planting D. planted
7. People usually use compost to ______ their fields.
A. fertilize B. melt C. recycle D. reduce
8. Would you mind ______ the door?
A. open B. to open C. opening D. opened
9. London will be very ______ with the low temperature of minus three and high of
seven.
A. cold B. cool C. hot D. warm
10. - I like playing soccer. - ______.
A. So do I B. So am I C. Neither do I D. Neither am I
11. I think playing in the rain is_______.
A. danger B. endanger C. dangerous D. dangerously
12. Have you ______ any news about Lan since her bike accident?
A. hear B. hearing C. to hear D. heard
13. The glass bottle will be broken ______ small pieces.
A. into B. to C. in D. by
14. I ______ home for school at 7 o’clock every morning.
A. start B. leave C. go D. move
15. I have known her _______ two years.
A. for B. since C. with D. within
16. I am happy _______ all the exams.
A. passed B. pass C. passing D. to pass
II. Read the passage and fill in the gap with a word from the box. (2 MS)

competitions festival participated traditional
river rice-cooking separate rub


THE RICE-COOKING FESTIVAL
The rice-cooking (1)_________ was held in the communal house yard about one
kilometer a way from a (2)__________. There were three (3)_________: water fetching,
fire-making and (4)__________. The festival took one day.
In the water-fetching contest one person from each team had to run to the river to
get the water.
In the fire-making contest two team members had to make fire in the
(5)__________way. They tried to (6) ____________ pieces of bamboo together to
make the fire.
Six people from each team (7)___________in the rice-cooking festival. They had
to (8)___________ the rice from the husk and then cook the rice.
III. Rewrite the sentences with the words provided (2 MS)
1. Mai bought a new shirt yesterday.
A new shirt____________________________.
2. Huong said: " I`ll go to Ha Noi tomorrow".
Huong said that ________________________________.
3. Learning English is very interesting.
It`s ___________________________________.
4. Could you give me the bag?
Would you mind ________________________.
IV. Supply the correct forms or tenses of the words in brackets. (2 MS)
1. Lan arranged flowers the most (attract)_________ in the contest.
2. What______ Nam (do) _________this time yesterday ?
3. Ha Long Bay is one of the (culture)__________Heritage Sites.
4. The flowers(wrap)_______in blue paper is one dollar.

-------------- THE END -------------



C. ÑAÙP AÙN
I .
1.B 2.A 3.D 4.B 5.C 6.C 7.A 8.C 9.A 10.A 11.C 12.D 13.A
14.B 15.A 16.D
II.
1.festival 2.river 3.competitions 4.rice- cooking
5.traditional 6.rub 7.participated 8.separate
III.
1. A new shirt was bought by Mai yesterday..
2. Huong said that she would go to Ha Noi the following day
3. It`s interesting to learn English .
4. Would you mind giving me the bag?
IV.1.attractive 2.was doing 3.cultural 4.wrapped




Thò traán ngaøy 28 thaùng 2 naêm 2008
GVBM




PHAÏM LEÂ MINH NHÖÏT
 
Gửi ý kiến