Violet
Giaoan

Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Giáo án

Giao an Anh 9 tron bo - Ha Nam

Wait
  • Begin_button
  • Prev_button
  • Play_button
  • Stop_button
  • Next_button
  • End_button
  • 0 / 0
  • Loading_status
Nhấn vào đây để tải về
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn: tham khao
Người gửi: Lê Văn Quyết
Ngày gửi: 10h:42' 28-10-2010
Dung lượng: 321.5 KB
Số lượt tải: 131
Số lượt thích: 0 người
Week: 01 Date of planing:06/08/09
Periods: 01 Date of teaching:15/08/09
VOCABULARY

I/ OBJECTIVE:
- By the end of the lesson, students can use the correct words for the blanks
- 4 skills focus on speaking and writing.
II/ TEACHINH AIDS:
- Teacher: Text book, lesson plan.
- Students: Text book, notebooks.
III/ CONTENTS

1/ Grammar:
- The past simple tense

2/ Vocabulary: mixture (n), hospitable (adj), separation (n), pleasantness (n), region (n), separate (v), comprise (v)

3/ Exercise:
I / Choose A, B, C or D to complete the following sentences
1. Malaysia is divided ______ two regions
A. to B. on C. in D. into
2. She often goes to the _____ to pray because her religion is Islam
A. church B. pagoda C. temple D. mosque
3. Mary was really _____ by the beauty of Hanoi
A. impress B. impressed C. impressive D. impression
4. The United States has a _____ of around 250 million
A. population B. separation C. addition D. introduction
5. Mathematics and Literature are _____ subjects in high schools
A. adding B. optional C. religious D. compulsory
6. It’s very kind ____ you to say so
A. in B to C. for D. of
7. Can you tell me how many chapters this book consists _____?
A. of B. to C. with D. in
8. Don’t forget to add sugar to the mixture. This ____ is important
A. add B. addition C. additional D. additionally
9. Vietnamese people are very ____ and hospitable
A. friend B. friendless C. friendly D. friendship
10. They were welcomed by friendly ____ in Vietnam
A. air B. matter C. impression D. atmosphere
II / Match each word or phrase in column A to its definition in column B
A
B

1. climate
2. compulsory
3. territory
4. friendliness
5. separate
6. comprise
7. impress
8. optional
a. an area of land that belongs to a country
b. to stop being together, divide
c. that must be done by law, rules
d. showing kindness and pleasantness
e. that you can choose or not choose
f. the normal weather conditions of a particular region
g. to consist of
h. to make somebody feel admiration and respect


4/ Answer
I / Choose A, B, C or D to complete the following sentences
1 - D; 2 – D; 3 – B; 4 – A; 5 - D
6 – D; 7 – A; 8 – B; 9 – C; 10 – D
II / Match each word or phrase in column A to its definition in column B
1 – F; 2 – C; 3 – A; 4 – D
5 – B; 6 – G; 7 – H; 8 – E

5/ Homework
* Supply the correct word form
1. She was really _____ by the beauty of the city (impress)
2. She made a deep _____ on the members of her class (impress)
3. Their ____ made me happy (friendly)
4. Many _____ come to Ho Chi Minh’s Mausoleum every day (visit)
5. We enjoyed the ____ atmosphere in Hanoi (peace)




Week: 02 Date of planing:12/08/09
Periods: 02 Date of teaching:22/08/09
GRAMMAR AND STRUCTURE

I/ OBJECTIVE:
- By the end of the lesson, students can use some verbs in the past simple tense
- 4 skills focus on reading and writing.
II/ TEACHINH AIDS:
- Teacher: Text book, lesson plan.
- Students: Text book, notebooks.
III/ CONTENTS

1/ Grammar:
- The past simple tense
* Structures:
- S + wish + S + V2 (unreal present)
* Structures:
- S + used to + bare infinitive
- S + be used to + noun / V-ing

2/ Vocabulary:

3/ Exercise:
I / Choose A, B, C or D to complete the following sentences
1. I wish Susan ____ harder for her examination
 
Gửi ý kiến