Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Giáo án

Đề KT hoc ki II Anh 6, 7, 8 + Đáp án biểu điểm

Nhấn vào đây để tải về
Hiển thị toàn màn hình
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Phan Thi Hai Yen
Ngày gửi: 23h:02' 21-04-2008
Dung lượng: 94.0 KB
Số lượt tải: 165
Số lượt thích: 0 người
ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II NĂM HỌC 2007-2008
MÔN: TIẾNG ANH 8 THỜI GIAN: 45 PHÚT


A. Ma trận( Bảng 2 chiều)

Chủ đề

Nhận biết
Thông hiểu
Vận dụng
Tổng



TN

TL

TN

TL

TN

TL



I. Language focus

12


3





12


3


II. Reading





5

2,5





5

2,5


III. Writing






4

2
4

2


IV. Listening




10

2,5


10

2,5

Tổng

12
3
15
5
4
2
31
10


B. Nội dung

I. Choose the best answer
1. The..........of the traffic sometimes keeps people awake at night.
A. noisy B. noise C. noiseless D. noisily
2. When the teacher comes in, the class stop...........and stand up.
A. talking B. to talk C. talk D. talks
3. These houses...................100 years ago.
A. are built B. built C. were built D. build
4. This is the boy..................Tim.
A. calling B. calls C. called D. call
5. Would you mind....................I smoked here?
A. when B. if C. where D. that
6. Are you................in detective films?
A. interested B. interesting C. interest D. interests
7. When I arrived at the station Mary.............for me.
A. waited B. waits C. is waiting D. was waiting
8. Farmers use animal dung for..............their fields.
A. developing B. improving C. fertilizing D. making
9. ..............last year we haven’t been allowed to park here.
A. For B. Since C. By D. From
10. Everyday, thousands of tons of waste...........and sent to factories to recycle.
A. is collected B. collect C. are collected D. collected
11. ...............not to make mistakes, type slowly and carefully.
A. So as B. In order C. So that D. Both A & B
12. It’s too late. I’m...............are no taxis now.
A. afraid that there B. worried that C. afraid D. worried there

II. Read the following letter. Write T (true) or F (false) for each of the sentences below, according to the information given.
Dear Jane,
Thank you for your letter which arrived here yesterday. It’s a pity the weather in Samson was so bad, we didn’t have good weather, either. My mother says it is the worst summer she can remember. While I was driving along the coast road the other day, there was a terrible storm. I couldn’t see and was afraid I would have an accident, so I stopped the car and waited for the storm passing. Some people say men drive more carefully than women but I don’t think so. It took me a long time to get home, but at least, I arrived safely.
I’ll write to you later.
Your friend,
Mary
..........1. Mary received Jane’s letter the day before yesterday.
..........2. The weather in Samson was not good.
..........3. Mary’s mother has never had a worse summer than this.
..........4. Mary drove home though there was a terrible storm.
..........5. In Mary’s opinion, men drive more carefully than women.

III. Complete the sentences
They / often give/ each other/ best wishes/ New year’s Days.
.........................................................................................................................................
I / also fond/ folk music
........................................................................................................................................
Telephone/ invent/ Alexander Graham Bell / 1876
.......................................................................................................................................
Last year/ we spend/ week/ my son/ and / I/ not want/ leave
.......................................................................................................................................
IV. Listening
These are things Nam, Hoa, and Hung did when they were on holiday:
Fishing shopping swimming sight seeing
Visiting friends cooking trying local food taking pictures
Visiting rice fields
Listen and decide which things each of them did :


Nam: (0)....fishing................, (1)............................, (2)................................

Hoa: (3)..................., .(4)............................, .(5)...............................

Hung: (6)......................., (7).........................., (8)............................., (9)............................,
(10)...................................



Đáp án, biểu điểm

I. 3 điểm: 12 câu x 0,25
1 B 2 A 3C 4C 5B 6A 7D 8C 9B 10C 11D 12A
II.2,5 điểm: 5 câu x 0,5
1f 2t 3t 4f 5f

III. 2 điểm: 4 câu x 0,5
They often give each other best wishes on New year’s Days.
I am also fond of folk music.
The telephone was invented by Alexander Graham Bell in 1876.
Last year we spent a/ one week with my son and I didn’t want to leave

IV.2,5 điểm: 10 câu x 0,25


Nam: (0)....fishing......., (1)..........shopping......, (2).......visiting friends.......

Hoa: (3).....swimming....., .(4).....sightseeing......., .(5)...trying local food.........

Hung: (6)......fishing......, (7)......shopping......, (8)........cooking.....,
(9)..taking pictures............, (10).....visiting rice fields............




Listening script:
NAM: I have had a great holiday with my family. We did a lot of things, such as fishing in the lake, buying postcards and souvenirs, and visiting friends.
HOA: I enjoyed the vacation myself. I traveled alone, so I could do anything I liked. I swam in the stream and tried local dishes. Oh I also took a boat trip around the island. It was really interesting.
HUNG: My class and I had very nice time together in the countryside. We visited rice fields and watched farmers work; we went fishing and prepared meals ourselves. We also took a lot of pictures and bought souvenirs for our families and friends.













ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II NĂM HỌC 2007-2008
MÔN: TIẾNG ANH 6 THỜI GIAN: 45 PHÚT


I. Choose the best answer.
1. How.............sugar do you want? – One kilo, please
A. much B. many C. is there D. are there
2. How much is a bowl of noodles? - .....................five thousand dong.
A. They are B. It is C. It has D. There is
3. Lan likes sports. She................aerobics every day.
a. have B. has C. do D. does
4. Oh, I see. Viet Nam is a..............country.
A. cold B. cool C. tropical D. warm
5. When it is warm, we usually...................fishing.
A. like B. go C. want D. have
6. Do you like sports? What sports do you......................in winter?
A. play B. do C. have D. get
7. Sally is wearing her best clothes. ................................
A. She’s going to a party B. She goes to a party.
C. She’d like to go to a party D. She likes a party.
8. They are going to stay ................their grandparents in Hue.
A. in B. to C. at D. with
9. Is Hanoi....................HoChiMinh city?
A. bigger B. the bigger C. bigger than D. more bigger.
10. What............................? – Very nice.
A. the weather is like B. is the weather like
C. like is the weather D. weather is it like
11. Minh’s mother is a nurse. She works in the..............
A. bookstore B. hospital C. factory D. school
12. What is your favorite food, Alice? - ......................fish.
A. I want B. I’d like C. I like D. I need

II.Fill in the gap with one suitable word.
Viet nam, our country, is very beautiful. It has four (1)....................: spring, summer, fall, and winter. In the spring it is often warm, (2)................it’s rainy. In the summer it’s hot and sunny. The (3)..................... is cool in the fall and in the winter it is (4) ................ and winndy. I (5)................hot weather (6)............... I can do many activities. (7).................... it’s hot,I usually (8).............swimming and (9).............soccer. Sometimes I (10).................fishing with my brother.

III. Complete the following sentences
1. They / going / wait / Huong / near / post office / tomorrow.
........................................................................................................................
2. You/ friends / table tennis / three / a week?
........................................................................................................................
3. Nam / sister / walk / movie theater / moment.
.........................................................................................................................
4.Where/ Red river/ start?
.......................................................................................................................,
IV. Em hay hoan thanh mau hoi thoai sau.
A :..Who is that?
B: That’s my new friend, John.
A: (1)...............................................................................?
B: He’s from the USA.
A: USA? So is he(2).......................................?
B: Yes, he is.
A:.(3)....................................................................................?
B: He speaks English, exactly American-English.
A: ..(4).................................................................here?
B. He’s going to stay here for two weeks.
A...(5)..................................................................................?.
B: Yes, He likes Vietnamese food very much.







Đáp án, biểu điểm

I. 3 điểm: 12 câu x 0,25
I. 1. A 2. B 3. D 4. C 5. B 6. A 7. A 8. D 9. C 10. B 11. B 12. C

II.2,5 điểm: 10 câu x 0,25
1. season 2. sometimes 3. weather 4. cold 5. like 6. because 7. When 8. go 9. play 10.go

III. 2 điểm: 4 câu x 0,5
They are going to wait for Huong near the post office tomorrow
Do your friends play table tennis three times a week?
Nam and his sister are walking to the movie theater at the moment.
Where does the Red river start?

IV.2,5 điểm: 5 câu x 0,5

1. Where is he from?
2. American?
3. Which language does he speak?
4. How long is he going to stay
5. Does he like Vietnamese food




ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II NĂM HỌC 2007-2008
MÔN: TIẾNG ANH 7 THỜI GIA
 
Gửi ý kiến